Els millors estaran al TAR 2023
Viu el TarExperience!

29 & 30 abril 2023

Osona, Catalunya

+34 658 944 467

info@naisebarcelona.com

Benvolguts,

CATEGORIA

Aleví Futbol-7, aleví de 1r any.  

DOCUMENTACIÓ: CONTROL D’EDAT I NOMBRE DE PARTICIPANTS

Abans que comenci el torneig, cada equip ha de lliurar a l’organització un llistat original certificant amb els noms, cognoms i dates de naixement que els jugadors participants són correctes, adjuntant si és requerís d’un document original per fer qualsevol comprovació. Si algun equip alinea un jugador que no estigui en el llistat original, certificant els participants, l’equip perdrà el partit per 3 a 0. Hi ha un límit de 16 jugadors per equip. Recomanem a tots els equips portar la documentació a sobre en tot moment, l’organització la pot requerir en qualsevol moment en el transcurs del torneig. Cada jugador haurà d’utilitzar el mateix número a la samarreta durant tot el torneig.

PERMISOS ESPECIALS

Tots els equips podran ampliar les seves plantilles sempre que ho sol·licitin anteriorment a l’inici del torneig sempre i quan no superin el límit de 16 jugadors.

EQUIPACIONS

Cada club està obligat a portar, com a mínim, dues equipacions de joc numerades. Si abans de començar un partit l’àrbitre considera que els colors dels dos equips pràcticament no es diferencien, l’equip esmentat en segon lloc en el calendari, està obligat a canviar-se. Totes les samarretes hauran d’estar degudament numerades i els números hauran de coincidir amb l’acta del partit.

TERRENYS DE JOC

Els camps són de gespa artificial amb les mesures reglamentàries per a la competició de Futbol-7.

PILOTES

Tots els partits es jugaran amb pilotes del nombre 4. L’organització no deixarà pilotes per escalfar abans dels partits així que es recomana als equips que portin les seves pilotes.

PROGRAMA DE JOC (a definir segons inscripcions)

El Comitè Organitzador es reserva el dret de fer canvis en el programa de joc, tant pel que fa als horaris com en els camps de joc. Els canvis s’informaran al responsable de l’equip, (el torneig posa un responsable de l’organització a disposició de cada club).

Hi ha 4 grups de 7 equips amb un total de 28 equips participants. Els 4 primers classificats de cada grup, un total de 16 equips, passen a la Fase Final (Or). El Sorteig dictaminarà els encreuaments de Vuitens de final, posteriorment als vuitens, es desencadenen els Quarts de Final, Semifinals i la Gran Final.

Els 3 equips últims (5è, 6è i 7è) dels 4 grups de 7 equips, passen a la Fase B (Plata) on es divideixen en quatre grups (V,X,Y,Z) de 3 equips. S’agrupen per sorteig un 5è, un 6è i un 7è. Només els 4 guanyadors dels 4 triangulars seguiràn jugant, desencadenant en unes semifinals i Final de la Fase B.

LLANÇAMENT DE PENALS PER DESEMPAT

Els equips llançaran una tanda de 3 penals, d’un en un alternativament. Si es manté l’empat els equips llançaran un penal alternativament fins que un marqui i l’altre falli. Tots els jugadors que estiguin en el llistat d’inscripció d’equip poden participar en el llançament dels penals (independentment que un cop finalitzat el partit estiguin jugant o siguin suplents). Cada un dels penals serà executat per un jugador diferent. Només en el cas que tots els jugadors de l’equip amb el porter inclòs hagin xutat un penal, podran llançar una segona pena màxima.

DURADA DELS PARTITS

Tots els partits menys la final, seran d’una part de 25 minuts, en el cas de la final, seran dues parts de 15 minuts. El comitè del torneig està autoritzat a alterar la durada i l’horari dels partits, en cas especial de l’organització.

PUNTUALITAT

Els equips han d’estar preparats en el camp 10 minuts abans de cada partit. En cas de no presentar-se un equip, el resultat és de derrota per 3 a 0.

PUNTUACIÓ PER A LA LLIGA DE FASE DE CLASSIFICACIÓ

Partit guanyat: 3 punts

Partit empatat: 1 punt

Partit perdut: 0 punts

CRITERIS DE CLASSIFICACIÓ

En cas d’empat entre dos equips:

1. Gol-average particular.

2. Gol-average general.

3. Nombre de gols a favor.

4. Menys golejat

5. Equip més jove (mitjana d’anys, els jugadors que participaran poden tenir 10 o 11 anys).

En cas d’empat entre més de dos equips:

Nombre de punts aconseguits en els partits jugats entre els equips implicats.

1. Gol-average dels partits jugats entre els equips implicats.

2. Gol-average general en els partits jugats entre els equips implicats.

3. Nombre de gols a favor en els partits jugats entre els equips implicats.

4. Equip més jove (mitjana d’anys, els jugadors que participaran poden tenir 10 o 11 anys).

SUSPENCIÓ DE PARTIT

La suspensió d’un partit degut a la meteorologia, és buscarà un horari per jugar. En cas que el partit no s’hagi iniciat, s’iniciarà o és reprendrà en el mateix moment de la suspensió, si la suspensió fos ja iniciada la segona part (passat el minut 12′ 30″ de partit) aquest es donarà per finalitzat amb el resultat d’aquell moment.

ÀRBITRES

Els àrbitres del Torneig Internacional pertanyen tots a Comitès d’àrbitres de la Federació Catalana de Futbol (torneig inscrit per la RFEF a la UEFA). Un jugador expulsat per una falta tècnica com: prendre de la samarreta, falta sent l’últim jugador en jugada manifesta de gol, falta per tocar el porter la pilota amb les mans fora de l’àrea, doble amonestació, etc. no serà castigat amb sanció pel següent partit, i podrà ésser substituït en el mateix partit per un altre jugador. En altres expulsions com insultar, donar puntades de peu, agredir un contrari, etc. el jugador serà automàticament suspès pel següent partit i en funció de la gravetat de l’acció podria ser sancionat per diversos partits, l’equip jugarà amb un jugador menys. Els canvis són lliures i sense limitació. Tot jugador substituït podrà tornar a entrar en el mateix partit.

REGLES D’ORDRE

Els delegats de cada equip són responsables dels seus jugadors en cas de danys en els vestuaris, o d’altres instal·lacions o estructures de camp.

RESPONSABILITATS I ASSEGURANCES

Tots els clubs han de tenir assegurats als seus jugadors dins i fora del terreny de joc i cada un dels participants haurà de portar la targeta sanitària o qualsevol altre assegurança privada. Tar International Tournament i l’organització no es fa responsable dels possibles danys i perjudicis dels participants com pot ser la pèrdua d’objectes personals (per robatori o altres circumstàncies) o les lesions. Tampoc es responsabilitzarà de les mesures adoptades per les autoritats públiques o empreses de transport, com cancel·lacions, vagues, etc.

El Club, des del mateix moment en què sol·licita la seva inscripció, manifesta estar d’acord amb la reglamentació i garanteix que els seus jugadors estan físicament aptes per a l’esdeveniment. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que puguin ocasionar els participants durant la competició tant a ells mateixos com a tercers.

PROTECCIÓ DE DADES

Amb el certificat d’inscripció de l’equip i entenent que els clubs tenen l’autorització de protecció de dades i drets d’imatge (reglament UE 2016/679 del parlament europeu i del consell de 27 d’abril de 2016, “RGPD de protecció de dades de caràcter personal) del seus jugadors i entrenadors (si no fos així el club inscrit es fa responsable de qualsevol reclamació d’imatge del menor dels seus jugadors) s’autoritza a l’organització del Torneig Internacional la utilització de qualsevol reproducció gràfica o sonora dels participants durant la seva participació en el torneig, així com fer públiques imatges o vídeos a les xarxes socials del torneig.

Patrocinadors:

Suite Hotels
AKO
DonPiso 2
Renfe 2
Synchro 2
El Punt 2
VEURE TOTS ELS PATROCINADORS I COL·LABORADORS